Resedan 3

Teknisk upprustning av en 100 år gammal fastighet

Plats: Resedan 3, Odengatan 76, Stockholm

Omfattning: Hyresanpassning av 1600 kvm i tre plan, inklusive nytt fläktrum

Kund: LA-Gruppen

Projektet vid fastigheten Resedan 3, belägen intill Vasaparken i Stockholm, omfattar en omfattande hyresgästanpassning på cirka 1600 kvm fördelat över tre våningsplan. Fidell spelar en central roll i detta projekt som byggledare med ansvar för installationssamordning. I samband med hyresgästanpassningen uppförs även ett nytt fläktrum på cirka 120 kvm för att förbättra ventilationssystemet i byggnaden.

Den utmanande aspekten av projektet ligger i att arbetet genomförs i en nästan 100 år gammal fastighet som är bebodd under projektets gång, vilket kräver särskild hänsyn till både befintliga hyresgäster och verksamhet. Projektet innefattar också nyinstallation av en hiss, byggande av ett nytt trapphus, en ny entré samt stora fönsterpartier som återskapar fastighetens ursprungsutseende.

Sammanfattning
Resedan 3

Projektet är inte bara en fysisk transformation av fastigheten utan även en förbättring av funktion och tillgänglighet som syftar till att möta moderna krav samtidigt som det historiska värdet bevaras. Genom Fidells ledning säkerställs att alla tekniska och byggnadsmässiga aspekter hanteras professionellt, vilket garanterar ett framgångsrikt genomförande av detta komplexa projekt.

Bakom projektet

Kontakta oss

I detta projekt har bland annat David Bjerkdahl varit involverad.

Är du intresserad av vad vi kan nå tillsammans? Kontakta Fredrik Doverot på  070 983 24 04 för att se hur vi kan samarbeta och skapa samhällsnyttiga och hållbara projekt tillsammans. Vi ser fram emot att stödja dig genom varje steg av din resa.

Besöksadress: Norrtullsgatan 17,
113 29 Stockholm

Telefon: 08-96 92 00

Mail: info@fidell.se

© 2024 Fidell