Fidell HQ

Vi bygger nytt kontor till oss själva

Plats: Odenplan, Stockholm

Omfattning: 275 kvm

Varaktighet: 2020-2023

Projektering och Produktion: Totalrenovering och anpassning av kontorsutrymmen

Fidell har genomgått en omfattande process för att renovera och designa sitt nya kontor vid Odenplan. Detta projekt, som påbörjades med en noggrann rivning av de befintliga utrymmena, har lett till skapandet av ett helt unikt och personligt kontor som speglar organisationens dynamiska arbetsstil och kulturella värderingar.

Design och funktion i harmoni:
Kontorets 275 kvadratmeter är noggrant utformade för att stödja både de formella och informella behoven hos våra 35 anställda. De arkitektoniska besluten har tagit hänsyn till att skapa en öppen, flexibel miljö som främjar samarbete och kommunikation. Med 16 arbetsplatser, fem anpassade mötesrum och två samtalsrum, kompletterade med mobila telefonpoddar, har varje detalj optimerats för att stödja en flytande, dynamisk arbetsdag.

Ett centrum för samverkan och företagskultur:
Vårt kontor är en central punkt för Fidell BM:s decentraliserade verksamhet. Här möts anställda från olika projekt och bakgrunder för att dela erfarenheter, kunskaper och idéer. Det är en plats där företagskulturen är synlig och påtaglig – en plats som inte bara är en fysisk arbetsyta utan en levande, andas del av vår identitet.

Flexibla mötesplatser för varje behov:
Från köket till balkongen och de innovativa ”tågkabinerna” erbjuder vårt kontor en mängd olika miljöer för möten och samtal. Varje utrymme är designat för att främja både avslappnade och formella möten, vilket gör det möjligt för våra medarbetare att hitta det perfekta rummet för varje typ av diskussion eller presentation.

Ett hållbart och estetiskt framsteg:
I takt med att tiden kräver mer hållbara och anpassningsbara arbetsmiljöer, har Fidell BM:s kontor satt en ny standard för vad ett modernt kontor kan vara. Genom att kombinera estetik med funktionalitet har vi skapat en plats som inte bara är en fröjd för ögat utan också ett kraftfullt verktyg för att förbättra produktivitet och välbefinnande.

Vi tror att vårt kontor på Odenplan inte bara är ett steg framåt för Fidell BM, utan för kontorsdesign i stort. Det representerar en framtidsvision där arbetsplatsen är en integrerad del av den personliga välbefinnandet och företagsframgången. Vi hoppas att vår strävan att skapa Sveriges snyggaste och mest funktionella kontor kan inspirera andra att tänka nytt kring arbetsplatsens roll i moderna liv.

Sammanfattning
Fidell HQ

Genom detta projekt har Fidell inte bara skapat ett mer funktionellt och estetiskt tilltalande arbetsutrymme, utan också en miljö som stimulerar kreativitet och effektivitet, anpassad till både dagens och morgondagens arbetsbehov.

Bakom projektet

Kontakta oss

I detta projekt har bland annat Tommy Eriksson, Maria Dahlberg & Jonas Enberg varit involverade.

Är du intresserad av vad vi kan nå tillsammans? Kontakta Fredrik Doverot på  070 983 24 04 för att se hur vi kan samarbeta och skapa samhällsnyttiga och hållbara projekt tillsammans. Vi ser fram emot att stödja dig genom varje steg av din resa.

Besöksadress: Norrtullsgatan 17,
113 29 Stockholm

Telefon: 08-96 92 00

Mail: info@fidell.se

© 2024 Fidell