Datacenter Echo

Installation och dokumenthantering av reservkraftgeneratorer

Plats: Centrala Sverige

Omfattning: Installation av reservkraftgeneratorer

Varaktighet: Omedelbart, två månaders intensivt arbete

Produktion: Tekniskt genomförande och dokumenthantering

I ett intensivt datahallprojekt i centrala Sverige har Fidell aktivt deltagit i installationen av reservkraftgeneratorer, vilket är en avgörande komponent för säker drift av datacenter. Inom loppet av bara två månader har Fidell genom sitt engagemang och tekniska expertis framgångsrikt installerat ett stort antal reservkraftgeneratorer.

Fidell har tillhandahållit flera nyckelroller i projektet, inklusive projektledare, installationsledare och document controllers. Platschefen har haft det övergripande ansvaret på plats, vilket inkluderar att säkerställa att alla operationer flyter smidigt och effektivt. Installationsledaren har haft det fulla ansvaret för installationen av reservkraftgeneratorerna, säkerställande att varje enhet är korrekt installerad och fungerar som den ska. Document controllers har skött all viktig dokumenthantering, från uppladdning av dokument till databaser, hantering av inkommande gods och leveranser, till introduktion av nya underentreprenörer och deltagande i dagliga driftsättningsmöten.

Sammanfattning
Datacenter Echo

Projektet är ett exempel på Fidells kapacitet att hantera teknikintensiva och logistiskt utmanande projekt, och bekräftar deras position som ledande tekniska konsulter inom området för kritisk infrastruktur.

Bakom projektet

Kontakta oss

I detta projekt har bland annat Per Wallström, Ebba Westergård , Rasmus Phil , Tobias Marklund, Caroline sjögren & Robert Älmeros varit involverade.

Är du intresserad av vad vi kan nå tillsammans? Kontakta Fredrik Doverot på  070 983 24 04 för att se hur vi kan samarbeta och skapa samhällsnyttiga och hållbara projekt tillsammans. Vi ser fram emot att stödja dig genom varje steg av din resa.

Besöksadress: Norrtullsgatan 17,
113 29 Stockholm

Telefon: 08-96 92 00

Mail: info@fidell.se

© 2024 Fidell