Hemsö

Förvaltningsstrukturering för fastighetstransaktion.

Plats: Stockholm, vid Nya Karolinska i Solna

Omfattning: Cirka 25 000 kvm

Varaktighet: 2018-2020

Förvaltning: Förvärv och digital förvaltningsstrategi



Under 2020-21 kommer Hemsö att förvärva fastigheten Patienten, strategiskt belägen vid Nya Karolinska i Solna. Fastigheten, med en total yta på cirka 25 000 m², kommer att bli det nya hemmet för en av dess stora hyresgäster, S:t Eriks Ögonsjukhus, som för närvarande är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Fidell har en avgörande roll i detta projekt genom att stödja Hemsö i upprättandet av en välorganiserad förvaltningsstruktur i samband med överföringen av fastigheten. Vårt team arbetar nära med Hemsö för att säkerställa en smidig övergång och effektiv förvaltning av fastigheten. Detta innefattar allt från analys och inköp av moderna digitala förvaltningssystem till utvecklingen av rutiner för felanmälan, garantihantering, dokumentförvaring och underhåll.

Vi lägger särskild vikt på att skapa system och processer som inte bara effektiviserar den dagliga driften utan också garanterar en hållbar och överskådlig hantering av fastigheten långsiktigt.

Sammanfattning
Hemsö

Detta projekt är ett utmärkt exempel på hur Fidell, genom nära samarbete med kunden och genomtänkt strategisk planering, bidrar till att skapa en effektiv och framtidsorienterad fastighetsförvaltning. Genom denna satsning stärks inte bara Hemsös position på fastighetsmarknaden utan även möjligheterna för S:t Eriks Ögonsjukhus att erbjuda förstklassig vård i en modern och funktionell miljö.

Bakom projektet

Kontakta oss

I detta projekt har bland annat Daniel Eriksson, Maria Dahlberg & Hampus Sellgren varit involverade.

Är du intresserad av vad vi kan nå tillsammans? Kontakta Fredrik Doverot på  070 983 24 04 för att se hur vi kan samarbeta och skapa samhällsnyttiga och hållbara projekt tillsammans. Vi ser fram emot att stödja dig genom varje steg av din resa.

Besöksadress: Norrtullsgatan 17,
113 29 Stockholm

Telefon: 08-96 92 00

Mail: info@fidell.se

© 2024 Fidell