FMV

Tekniska system och handlingar för FMVs byggnader.

Plats: Sverige

Omfattning: Projektering och produktion av tekniska system för byggnader

Varaktighet: Från 2016 och framåt

Projektering och Produktion: Kontinuerlig utveckling och implementering av tekniska system

Fidell har tagit sig an en omfattande och nationellt betydelsefull uppgift i samarbete med FMV (Försvarets Materielverk), Fortifikationsverket och Försvarsmakten. Projektets mål är att projektera tekniska system för nya byggnader som planeras att uppföras över hela Sverige. Inom ramen för detta uppdrag fungerar Fidell som underkonsult och levererar specialisttjänster inom teknisk systemplanering och dokumentation inför framtida upphandlingar som FMV kommer att genomföra.

Projektet inbegriper en rad kritiska steg såsom förstudier, projekteringsledning, byggprojektledning och framställning av tekniska handlingar. Dessa aktiviteter genomförs i nära samverkan med användare från Försvarsmakten och projektledare från Fortifikationsverket, vilket garanterar att alla tekniska lösningar är anpassade efter de specifika behoven och säkerhetskraven inom försvarssektorn.

Sammanfattning FMV

Genom detta projekt bidrar Fidell inte bara till utvecklingen av säkra och effektiva byggnader för nationell säkerhet, utan också till en stabil infrastruktur som stödjer Sveriges försvarsförmåga långsiktigt.

Kontakta oss

I detta projekt har bland annat George Lind varit involverad.

Är du intresserad av vad vi kan nå tillsammans? Kontakta Fredrik Doverot på  070 983 24 04 för att se hur vi kan samarbeta och skapa samhällsnyttiga och hållbara projekt tillsammans. Vi ser fram emot att stödja dig genom varje steg av din resa.

Besöksadress: Norrtullsgatan 17,
113 29 Stockholm

Telefon: 08-96 92 00

Mail: info@fidell.se

© 2024 Fidell