Teknisk Förvaltare på Fidell 

Som teknisk förvaltare på Fidell  erbjuder vi en omfattande och djupgående expertis inom fastighetsbranschen. Vårt fokus ligger på att säkerställa fastigheters hållbarhet, effektivitet och optimala funktion genom hela deras livscykel, från tidig byggnation till långsiktig drift.

Due Diligence och Teknisk Besiktning
Vi erbjuder omfattande due diligence-tjänster, både inför fastighetsförvärv och som rådgivande tekniska besiktningar inför hyresförhandlingar. Våra tekniska inventeringar och statusbedömningar ger en tydlig bild av fastighetens skick och potentiella risker, vilket hjälper våra kunder att fatta välgrundade beslut.

Expertis inom Befintliga Byggnader och Nyproduktion
Vi arbetar lika gärna med befintliga byggnader som med nyproduktion. Vår erfarenhet sträcker sig över båda områdena, och vi vet att varje projekt kräver en unik kombination av teknisk insikt och praktisk erfarenhet. Genom att förstå både nya och befintliga strukturers specifika behov kan vi leverera skräddarsydda lösningar som maximerar fastigheternas potential.

Driftskedet i Fokus
Vi tror att driftskedet är ännu viktigare än byggproduktionen. Det är under driften som en fastighets verkliga värde realiseras och hållbarhet uppnås. Vår djupa kompetens inom drift och underhåll gör att vi kan identifiera och implementera åtgärder som förbättrar energieffektivitet, minskar driftkostnader och förlänger fastighetens livslängd.

Hållbara Lösningar genom Erfarenhet och Nytänkande
Vår styrka ligger i kombinationen av lång erfarenhet och innovativt tänkande. Genom frekventa dialoger och nära samarbeten med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar som inte bara uppfyller dagens krav utan också är förberedda för framtidens utmaningar. Vår tekniska kunskap och effektiva planering skapar mervärde för våra kunder genom informerade och hållbara beslut. Kontakta oss för att dra nytta av vår expertis och få insikter som underlättar era förvaltningsbeslut.

Besöksadress: Norrtullsgatan 17,
113 29 Stockholm

Telefon: 08-96 92 00

Mail: info@fidell.se

© 2024 Fidell